Stichting van de Sande draagt bij aan Elektrische personenbus

Graag willen wij Stichting van de Sande bedanken voor de bijdrage van  1500 euro. Door uw bijdrage hebben wij een elektrische personenbus voor jongvolwassenen met een verstandelijk en/of
meervoudige beperking. Onze jongeren vinden wij het belangrijk dat zij een onderdeel van de samenleving kunnen zijn. Nu kunnen zij op de dagbestedingslocaties komen, en hebben de ruimte en vrijheid om de dingen te doen die andere jongvolwassenen ook doen. In de bijlage treft u een inhoudelijke en financiële eindrapportage waarin wij terugblikken op de resultaten van ons project. Nogmaals hartelijk dank ook namens onze  bewoners ( Sara, Thijs, Timmy, Rand, Wilbert, Bram, Maggy en pascal).
Met vriendelijke groet,
P. de Rijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *