Bijdrage elektrische personenbus

Oost-Souburg, 4 augustus 2023

Graag willen wij Stichting van de Sande bedanken voor de bijdrage van € 1.500,00. Door uw bijdrage komen wij een stap dichterbij de aanschaf van een elektrische personenbus voor jongvolwassenen met een verstandelijk en/of meervoudige beperking. Voor onze jongeren vinden wij het belangrijk dat zij een onderdeel van de samenleving kunnen zijn. Om op de dagbestedingslocaties te komen is vervoer nodig. Waar andere jongvolwassenen eenvoudig weg op de fiets stappen of het openbaar vervoer nemen, zijn deze jongeren afhankelijk van georganiseerd vervoer. Dit vervoer geeft wel die ruimte en vrijheid om de dingen te doen die andere jongvolwassenen ook doen.

Op dit moment maken wij gebruik van taxivervoer. Dit is erg kostbaar en de vergoedingen wegen daar niet tegen op. Door uw bijdrage kunnen wij een elektrische personenbus aanschaffen waardoor wij deze kosten niet meer hebben. Door een eigen bus aan te schaffen hebben wij de vrijheid en zelfstandigheid om met onze eigen bus naar activiteiten te gaan, waar en wanneer we willen. De bus zal dus worden ingezet voor het vervoer van de bewoners van Vila Molenweg in Oost-Souburg naar verschillende locaties o.a. Vlissingen, Middelburg, Ritthem, Ovezande, Koudekerke.
Zodra de financiering rond is zullen wij u hierover berichten.
Nogmaals hartelijk dank ook namens onze bewoners ( Sara, Thijs, Timmy, Rand, Wilbert, Bram,
Maggy en pascal)
Met vriendelijke groet,
P. de Rijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *