Stichting van de Sande ondersteunt Film by the Sea 2019

Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Inmiddels tikken we jaarlijks zo’n 46.000 bezoeken aan. Een groot publiek dat naar de havenstad Vlissingen komt om zich tien dagen lang onder te dompelen in het beste wat film en boek te bieden hebben. Zo worden er bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven en de gezelligste feestjes gebouwd. Ook vele acteurs, schrijvers en regisseurs van vakveteranen tot jonge talenten laten graag hun gezicht zien bij het festival.

De unieke locatie aan zee en het bomvolle, steeds verrassende programma maken Film by the Sea van Openingsgala tot Slotfeest ieder jaar weer een feest.  In 2020 vindt de 22e editie plaats van 11 t/m 20 september. Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Inmiddels tikken we jaarlijks zo’n 46.000 bezoeken aan. Een groot publiek dat naar de havenstad Vlissingen komt om zich tien dagen lang onder te dompelen in het beste wat film en boek te bieden hebben. Zo worden er bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven en de gezelligste feestjes gebouwd.

Ook vele acteurs, schrijvers en regisseurs van vakveteranen tot jonge talenten laten graag hun gezicht zien bij het festival. De unieke locatie aan zee en het bomvolle, steeds verrassende programma maken Film by the Sea van Openingsgala tot Slotfeest ieder jaar weer een feest. In 2020 vindt de 22e editie plaats van 11 t/m 20 september. Buiten het festival om is er het programma Film by the Sea door het Jaar, waarbinnen elke week een bijzondere film wordt vertoond. Buiten het festival om is er het programma Film by the Sea door het Jaar, waarbinnen elke week een bijzondere film wordt vertoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *